Na zvídavé otázky odpovídal Jan Klusoň, ředitel české pobočky Welcome To The Jungle, jedné z největších světových technologických agentur v oblastech HR a všeho možného, co vás napadne, že by mohlo s recruitmentem souviset.
Na zvídavé otázky odpovídal Jan Klusoň, ředitel české pobočky Welcome To The Jungle, jedné z největších světových technologických agentur v oblastech HR a všeho možného, co vás napadne, že by mohlo s recruitmentem souviset.
Zveme si do podcastu známe jihočeské osobnosti. Ať jsou to lidé z úspěšného businessu nebo lidé, kteří se zasloužili o významné aktivity v Jihočeském Kraji. Bavíme se s nimi o technologiích a jak jim v běžném životě pomáhají.
Tentokrát si Petr Meškán povídal o práci ředitele PR a marketingu hokejového klubu s Tomášem Kučerou z HC Motor České Budějovice. Dostali se i do temné historie klubu, kdy odešel majitel a tým padl na dno. Jakou roli hrají nová média a technologie v jeho práci? Trénují u nás hokejisté, podobně jako v NHL, komunikaci…
Jihočeský podcast Brilo speciál. Prvním hostem Tomáše Kocifaje byl Václav Novotný, který je technickým ředitelem společnosti Gopay.cz. S Vaškem jsme si povídali o jeho pracovních zkušenostech. Od práce při vysoké škole, přes účast v zahraničním startupu, až po jeho aktuální místo v Gopay.cz. Probrali jsme jednu z nejdéle trvajících online komunit Čtvrtkon, které byl Vašek…
V tomto dílu Jihočeského podcastu Petr Meškán vyzpovídal člověk s největším počtem titulů, který zatím kdy byl naším hostem. Libor Grubhoffer je ředitel Biologického centra, vědec nebo také bývalý rektor Jihočeské univerzity. Řeč bude i o tom jestli je možné, že koronavirus unikl z čínské laboratoře. A nebo nakolik řídí řešení pandemie peníze. Jakou roli…
Jak se dostal k novinařině? Jak je těžké vydávat regionální časopis? Co se mu přihodilo na jeho četných cestách nebo jak to bylo s vydáním knihy pod jménem fiktivní vietnamské spisovatelky. O tom všem si povídal Petr Meškán s Janem Cempírkem. Jihočeský Podcast · Jan Cempírek – Novinář, spisovatel, cestovatel, vydavatel a šéfredaktor časopisu BUDLive
V tomto díle Jihočeského podcastu si Petr Meškán povídal s Ladislavem Faktorem v jeho vlastním domácím studiu. Jak ho má vybavené? Co v něm nahrával naposledy? Známá jihočeské osobnost vzpomene, jak před třiceti lety stavěli první studio Rádia Faktor. Udělá malou recenzi auta značky Tesla a prozradí co si myslí o bitcoinech. Jihočeský Podcast ·…
V tomto díle si Petr Meškán povídal s Jakubem Prüherem bývalým reprezentantem na divoké vodě a duší sportovního areálu v Českém Vrbném. V jednom z nejdelších dílů došlo na historky z olympiády s rebelem Lukášem Pollertem, na Daniela Stacha nebo na technické detaily kanálu s divokou vodou a atraktivní plány do budoucna. Jihočeský Podcast ·…
Petr Meškán si tentokrát povídal s šéfkuchařem, který vařil v luxusních restauracích, ale také na ropných plošinách uprostřed oceánu. Do kuchyní luxusních restaurací se dostal díky svému talentu. Výuční list získal nakonec v Norsku. Odtud létal vrtulníkem vařit na ropné plošiny. Dnes žije v Budějovicích a má vlastní provoz. Jihočeský Podcast · Radek Otípka -…
Česko je barefootovou velmocí, říká Štěpánka Kůsová. V obuvi, která simuluje chůzi naboso chodí čím dál víc lidí. Bývalá učitelka v mateřské škole před pár lety potřebovala lepší obutí pro své děti. To jí nasměrovalo k otevření obchodu s barefootovou obuví v Českých Budějovicích. V rozhovoru s Petrem Meškánem popisuje jak se změní výraz v…
Co jsou političtí feťáci nebo krypto koalice? Co jsou největší překvapení letošních komunálních voleb v největších jihočeských městech? Jak budou pracovat koalice s extrémními stranami? To a mnohem víc probere Petr Meškán s kolegou z portálu Seznam Zprávy Jihočechem Václavem Dolejším. Jihočeský Podcast · Václav Dolejší – Fenomény komunálních voleb na jihu Čech
Káva mu doslova zachránila život, nahradil s ní alkohol, který ho postupně zabíjel. Teď je z něj gastronaut a expert na kávu. Jiří Slováček spoluzakladatel budějovického Coffe festu a barista si povídá s Petrem Meškánem. Jaký je nejlepší způsob přípravy kávy? Odkud a jak pražená je ta nejlepší? Kolik šálků denně je přiměřené pít? To…