Logo

Dana Kalistová – Mnoho hezkých věcí, končí zbytečně ve sběrných dvorech

Redakce
Redakce
20.01.2023

Dlouho pracovala ve velkých firmách převážně v marketingu. Z těchto zkušeností dodnes čerpá. Pohybuje se na pomezí byznysu a nezisku. Věnovala se aktivitám kolem Riegrovi 51, má na svědomí trhy U vrby nebo Klub R51. V poslední době ji nejvíc vytěžuje práce v Kabinetu CB, což je tzv. reuse centrum převážně s nábytkem nebo jinak řečeno environmentálního sociálního podnik.


Dana Kalistová

Sdílejte článek

Pinterest

Podobné články

Lukáš Gröger a Lenka Chrobočková – Patent na unikátní reproduktory nebo virtuální průvodkyně. Oboje se povedlo díky příspěvku programu z PoTr.

Rozdělených 11 milionů a podpořeno 44 malých a středních firem. To je bilance programu Podpora trendů Jihočeského vědeckotechnického parku. Příspěvek na poradenství pomohl jihočeskému výrobci unikátních reproduktorů při patentovém řízení nebo vzniku virtuální průvodkyně muzeem. Rozhovor s Lenkou Chrobočkovou a Lukášem Grögerem vedl Petr Meškán.  Jihočeský Podcast · Lukáš Gröger a Lenka Chrobočková – Patent…

Redakce 05.06.2023

Michal Špaček – Kam se posouvají hranice bezpečnosti na internetu?

Michal je webový vývojář a „security inženýr“. Pořádá školení, zajímá ho bezpečnost, staví, boří a testuje webové aplikace. Přednášel na více než 100 konferencích a akcích, včetně WebExpa v Praze a Passwords v Las Vegas, na obou opakovaně. Pracoval na platebních systémech ve Skype, zlepšoval zabezpečení Slevomatu, pracoval také pro Apiary a v současné době…

Redakce 31.08.2021

S Tomášem Kocifajem o Jihočeském hackathonu a začátcích firmy Brilo Team

V novém speciálu Jihočeského podcastu si povídal Petr Meškán s technickým ředitelem Brilo teamu Tomášem Kocifajem o Jihočeském hackathonu, o tom co by mohl tenhle model ajťáckého “soustředění” vyřešit v Českých Budějovicích, ale i tom jak začínala společnost Brilo team a kdy se její šéf poprvé setkal s hackathonem. Jihočeský Podcast · S Tomášem Kocifajem…

Redakce 01.07.2021

Týna Kocifajová & Jan Hoffmann – Když jsme začínali, v Jihočeském kraji nebyla jediná sdílená kancelář

Prostor, lidi a akce, které se v komunitě kolem sdílené kanceláře odehrávají. To jsou základy kvalitního coworkingu. Říkají Kristýna Kocifajová a Jan Hoffmann zakladatelé prvního jihočeského coworkingu. Jaké byly začátky? Pomohl provozu přesun do centra? Proč sem chodit a je coworking pro každého? Poslechněte si v dalším díle Jihočeského podcastu se zakladateli Cowo CB.  Jihočeský…

Redakce 12.12.2022

Jan Klusoň – O nejmodernějších technologiích v personalistice

Na zvídavé otázky odpovídal Jan Klusoň, ředitel české pobočky Welcome To The Jungle, jedné z největších světových technologických agentur v oblastech HR a všeho možného, co vás napadne, že by mohlo s recruitmentem souviset. Jihočeský Podcast · Jan Klusoň – O nejmodernějších technologiích v personalistice.

Redakce 28.01.2021

Miroslav Vodák – Na náměstí se nemá předvádět síla motoru vozu. Auta tam ale patří

Poprvé byl jako host Jihočeského podcastu architekt. A není to náhodou. České Budějovice čekají velké proměny hned na několika místech, z nichž tu nejvýraznější představuje proměna Náměstí Přemysla Otakara II. Uzavře se severní strana a ubydou parkovacích místa. Hlavní ale podle Mirka Vodáka je odvedení tranzitní dopravy, která představuje polovinu aut mířících na náměstí. Jaké…

Redakce 21.03.2022

Jiří Hájíček – Držitel několika prestižních knižních cen

Úspěšný jihočeský spisovatel. Držitel několika prestižních knižních cen včetně ceny Magnesia Litera – knihou roku 2012 se stal jeho román Rybí krev. Věnuje se tématice jihočeského venkova, ale píše i poezii. Petr Meškán se ho ptá na to jak vzniká román, kde bere inspiraci nebo jaká technika mu usnadňuje práci.  Jihočeský Podcast · Jiří Hájíček…

Redakce 14.03.2023

Martin Pražák – ceny v restauracích vzrostou o 30 procent

Začal s účetnictvím, pracoval pro banky a investiční společnosti, měl výrobnu na domácí nudle, ale zlákalo ho vaření a jídlo. Pod jeho křídla patří dnes kavárny Café Essence, Praži café, Bistro Magdalene, Vaflárna. Co rozhoduje o úspěchu v gastronomii, a jaké jsou nejlepší kuchyně světa? O tom všem Martin Pražák v dalším díle Jihočeského podcastu….

Redakce 08.02.2022